Café Brein in Tilburg op donderdag 11 november 2021

Café Brein is een trefpunt voor zowel naastbetrokkenen van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) als voor mensen met een NAH, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Bij mensen met NAH is sprake van een hersenbeschadiging ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding, herseninfarct, hersenkneuzing ongeval of, hersentumor e.d..

Iedere café avond staat er een onderwerp centraal en is er ruimte voor vragen en discussie. Dit alles in een gezellige en ontspannen sfeer.

Let op; nieuwe locatie:

Café Brein vindt vanaf 2021 plaats in Multifunctioneel Centrum “Het Spoor” Schaepmanstaat 36, 5041AR Tilburg. Belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zonder aanmelding binnenlopen. De toegang is gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Bezoek de website van Café Brein Tilburg>

Café Brein: trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), naastbetrokkenen, hulpverleners en andere geïnteresseerden.

Café Brein Tilburg vindt vijf keer per jaar plaats. Er komen steeds weer andere onderwerpen op tafel in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Het is een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Thebe Thuisbegeleiding, GGz Breburg en MEE regio Tilburg organiseren Café Brein.