Crematorium Tilburg en omstreken houdt, in samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant, dit jaar nog 1 lezing over sterven, verlies & rouw: op 23 september. Het thema is dan ‘Doe het eens anders’. Spreker Jaap Bressers doet onder meer de glimlachtest met de aanwezigen.

Deze lezingen hebben als doel om nabestaanden, hulpverleners en andere belangstellenden te informeren over de enige zekerheid die een mens heeft: doodgaan. Het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant informeert over de zorg in de laatste levensfase.

Interactieve lezing

Jaap laat zien hoe jij op jouw manier het verschil kan maken en daarvoor hoef je zeker niet hard(er) te gaan werken. Doe de glimlachtest: gaan je mondhoeken krullen van wat je doet? Dan kun je ook de meeste toegevoegde waarde leveren. Gewoon door anders te kijken en te doen. Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Want door op routine te blijven draaien, is er geen ruimte om te kijken naar hoe je op een simpele manier waarde kan toevoegen. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan.

De spreker

Jaap Bressers > (1983) heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk deed hij dat door het liefst zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21ste verandert alles. Een frisse duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven.

Informatie en aanmelden

Deelname aan de lezingen is gratis. Aanmelding kan tot en met de dag vóór de lezing. Bel voor meer informatie met (013) 465 73 55 en/of meld je aan bij Kirsten >
Locatie is één van de aula’s van Crematorium Tilburg en omstreken aan de Karel Boddenweg 5 in Tilburg.