lotgenotencontactgroep NAH

Kom vrijdag 21 februari naar de lotgenotencontactgroep voor mensen met een niet-aangeboren herstenletsel (NAH). Dan kijken we samen naar de theatervoorstelling ‘Verbinding Verbroken’, maar dan op een groot televisiescherm.

Het doel van de lotgenotencontactgroep is om mensen met NAH en direct betrokkenen bij elkaar te brengen voor herkenning en erkenning. Het is een initiatief van NAH ervaringsdeskundigen in samenwerking met het NAHuis.

Kijken en nabespreken

Afgelopen jaren speelde de theateruitvoering Verbinding Verbroken een aantal keer in het theater. Het is een toneelopvoering waarbij een groep acteurs verbonden aan het NAHuis met veel emotie en humor een inkijkje gaven in hun eigen leven met niet-aangeboren hersenletsel. Voor wie het heeft gemist, is er nog 1 kans om de opvoering te zien. Want deze voorstelling is vastgelegd, te zien op vrijdag 21 februari op een groot televisiescherm in het NAHuis. Kom kijken, locatie is de Generaal Smutslaan 206 in Tilburg (ingang Woonzorgcentrum Koningsvoorde nr. 208, buslijn 1 (halte Trouwlaan, zoek hier de route >) Daarna gaan we in gesprek met elkaar.

Meld je aan

De inloop is om 10 uur, de voorstelling begint een half uurtje later. Ben op tijd aanwezig! Dit keer vragen we jullie om ons vooraf even te laten weten of je daarbij aanwezig wilt zijn en of je nog een of meer gasten meeneemt, zodat we de ruimte vooraf kunnen inrichten. Meld je hier aan >