Webinar

Meekijken kan via deze link

Op donderdag 28 oktober 2021 van 12:15 tot 13.00 uur
over samenwerking tussen het sociaal domein en het zorgdomein in regio Midden-Brabant
De webinarreeks (3 in totaal) is een gezamenlijk initiatief van de negen gemeenten in Hart van Brabant en het Zorgnetwerk Midden-Brabant. Meld je nu aan om deel te nemen aan het tweede webinar met als onderwerp: ‘Een vraag aan het andere domein: hoe werkt dat?’ De deelnamelink ontvang je twee dagen van te voren via e-mail.

waar terecht met welke vraag

We beginnen met uitleg over welke hulpvragen bij het sociaal domein en welke hulpvragen bij het zorgdomein horen. Je krijgt voorbeelden van hulpvragen en waar je ermee terecht kunt. Ook lichten we in grote stappen het proces van beantwoording van de hulpvragen toe.

presentaties van initiatieven

Daarna volgen een aantal korte presentaties van concrete initiatieven waar je informatie over het sociaal en het zorgdomein kunt vinden.

ervaring van een professional

Tot slot vertelt een professional vanuit haar eigen ervaring hoe zij contact legt met professionals uit het andere domein, hoe ze haar netwerk onderhoudt én wat daarvoor nodig is.

Na afloop van dit webinar heb je naast praktische handvaten hopelijk ook inspiratie opgedaan om er in je eigen werk mee aan de slag te gaan! Tijdens het webinar kun je via de chat vragen stellen; na het webinar krijg je de antwoorden op vragen die zijn gesteld.

Klik hier > voor alle informatie over het eerste webinar van afgelopen 7 oktober. Het laatste webinar uit deze reeks staat gepland op donderdag 25 november van 12.15 tot 13.00 uur.