yoga en podcast

Het is deze week Brain awareness week. Deze editie staat in het teken van de onzichtbare gevolgen.

Mensen met hersenletsel hebben vaak ook last van onzichtbare gevolgen. Denk aan problemen met informatieverwerking, vermoeidheid en overprikkeling. Deze ingrijpende gevolgen leiden vaak tot veel onbegrip uit de omgeving, omdat die niet zichtbaar zijn. Tijdens de Brain Awareness Week willen we aandacht vragen voor meer (h)erkenning en bewustwording creëren voor deze onzichtbare gevolgen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om dit onder de aandacht te brengen. Wij lichten er 2 uit die heel toegankelijk zijn om vanuit huis te doen.

Yoga

Yoga Centrum Tilburg geeft deze week 2 online lessen speciaal voor mensen met NAH die via livestream te volgen zijn. Je kunt nog meedoen met de lessen van vrijdag > (Yoga Nidra – slaapyoga)  en zaterdag > (kracht en balans). De lessen beginnen om 11.00 uur en kun je lekker vanuit huis volgen. Ze worden live uitgezonden. Mocht je daarna nog vragen hebben of is het je prima bevallen en wil je dit vaker doen? Neem dan contact op via de e-mail >  Neem ook een kijkje op de site > voor het volledige NAH-aanbod.

Podcast

De Hersenstichting heeft een 8-delige podcastserie over de onzichtbare gevolgen van hersenletsel gemaakt. Beluister deze podcastserie ‘Tussen je oren over’ > Annemiek Lely gaat als trotse ambassadeur van de Hersenstichting in de afleveringen in gesprek met gasten die meer kunnen vertellen over onzichtbare gevolgen.