We gaan weer van start!

Na een hele lange tijd kunnen we eindelijk weer van start, we hebben er zin in en hopen u graag te ontmoeten op 2 september!

Café Brein: trefpunt voor zowel mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) als voor naastbetrokkenen, hulpverleners en andere geïnteresseerden.

Café Brein Tilburg wordt vijf keer per jaar georganiseerd. Er worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is. Thebe Thuisbegeleiding, GGz Breburg en MEE De Meent Groep organiseren Café Brein.

Thema: Ervaringsverhaal vanuit het perspectief van de partner van iemand die getroffen is door een herseninfarct.

Gastspreker: Peter Bunnik

In 2015 werd de echtgenote van Peter plotseling getroffen door een herseninfarct.  De volledige aandacht en energie waren zowel fysiek als mentaal gericht op de revalidatie, de onzekerheid over het mogelijke herstel en de gevolgen daarvan.

De partner beleeft een geheel eigen traject, zijn eigen achtbaan, waarvan Peter nu kan zeggen dat daar een aantal fases in te herkennen zijn. Dat wil hij graag delen bij Café Brein en daarover van gedachten wisselen met elkaar.

Het wordt een interactieve avond waarbij iedereen welkom is om zijn of haar verhaal te doen en ervaringen te delen. Gewoon luisteren naar de anderen kan natuurlijk ook!

Let op, nieuwe locatie:

Café Brein vindt vanaf 2021 plaats in Multifunctioneel Centrum “Het Spoor” Schaepmanstaat 36, 5041AR Tilburg. De toegang is gratis. Café Brein begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Nadere informatie:

– Website Café Brein Tilburg

-MEE De Meent Groep: Annelies van der Laan telefoon: 013-5424100

-Thebe Thuisbegeleiding: Gerda Oostenrijk telefoon: 06-13645204