Ben jij op een vernieuwende manier actief in de zorg? Heb je plannen voor innovaties en kun je daarbij wel iets extra’s gebruiken? Dan nodigen wij je van harte uit om u in te schrijven voor de Bergmansfonds Care-Award 2022. Dat kan tot september.

Het Bergmansfonds is een onafhankelijk subsidiefonds en biedt financiële hulp bij het realiseren van regionale zorgprojecten. Door extra aandacht te vestigen op dergelijke regionale zorgprojecten, hoopt het fonds een impuls te geven aan de regionale gezondheidszorg.

Regionale zorgprojecten

Het Bergmansfonds kijkt daarbij naar gezondheid in termen van veerkracht, functioneren en participatie in plaats van alleen in somatische of psychische zin. De focus ligt hierbij op de kracht en eigen regie. De belangstelling van het Bergmansfonds gaat vooral uit naar voor de regio en/of sector vernieuwende projecten waarbij eigen kracht en participatie van kwetsbare groepen in de samenleving voorop staat.

Inschrijven

Ben jij op een vernieuwende manier actief in de zorg? Heb je plannen voor innovaties en kun je daarbij wel iets extra’s gebruiken? Dan nodigen wij je van harte uit om u in te schrijven voor de Bergmansfonds Care-Award 2022. De winnaar ontvangt een geldbedrag van maximaal € 30.000, mogelijk te verdelen over meerdere (winnende) projecten. Deze aanmoedigingsprijs moet worden besteed binnen de doelstelling van de winnende organisatie(s).

Uitreiking

Wij stellen je in de gelegenheid om tot 16 september aanstaande bij het bestuur van het Bergmansfonds projecten aan te melden voor de Care-Award 2022. Download  de uitnodiging tot aanmelding Care Award en het aanmeldingsformulier
In het najaar van 2022 wordt de winnaar van de Bergmansfonds Care-Award 2022 bekend gemaakt. Voor meer informatie en kun je terecht op www.bergmansfonds.nl