Hersenletsel en re-integreren naar werk kan een behoorlijke uitdaging zijn die goede begeleiding vraagt.

Hersenletsel en re-integreren naar werk kan een behoorlijke uitdaging zijn die goede begeleiding vraagt. Vroegtijdige informatievoorziening aan mensen met hersenletsel kan helpen. Er is veel informatie over hersenletsel en ook over re-integratie (o.a. Wet verbetering poortwachter), maar weinig over de combinatie daarvan. De brochure Hersenletsel en re-integratie naar werk geeft mensen met hersenletsel en naasten waardevolle tips en informatie.

Hersenletsel en re-integratie naar werk

De brochure is als PDF gratis beschikbaar op werkenmethersenletsel.nl en te bestellen in de webshop van Patiëntenvereniging hersenletsel.nl. Professionals kunnen tegen kostprijs grotere aantallen bestellen. Tijdens de introductieperiode kunnen partners van de Hersenletsel Alliantie een beperkt aantal brochures kosteloos bestellen.

De brochure is met ondersteuning van het Ministerie van VWS ontwikkeld door de Hersenstichting, Patiëntenvereniging hersenletsel.nl, de Breinlijn, wegwijzer-hersenletsel.nl, Casemanagement Hersenletsel en de Hersenletsel Alliantie.