Kom naar de Lotgenotencontactgroep voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en direct betrokkenen op vrijdag 28 juni.

Het gespreksthema van deze editie is ‘Een wonderlijke levensreis’.  We maken kennis met Harry Breviers, hij neemt ons mee op zijn ‘reis’. Hij doet verslag van zijn bijna-doodervaring en hoe dat zijn leven veranderde. “Een soort hergeboorte waarin alles en iedereen vreemd voor me was”, vertelt hij. Ook een ervaring die hem prikkelde tot het zoeken naar een antwoord op diepere levensvragen als ‘Wat is de zin van ons bestaan’, ‘Wat betekent het om dood te zijn, want dood is niet eindig’ en ‘Waarom ben ik teruggekeerd’. Zijn ontdekkingstocht duurt voort. Wil je mee? Kom dan naar het Lotgenotencontact en luister naar zijn verhaal.

Wanneer en waar

  • Wanneer: vrijdagochtend 28 juni 2019. Vanaf 10.00 uur inloop met koffie en thee; bijeenkomst van 10:30 tot 12:00 uur. Graag op tijd aanwezig zijn!!
  • Waar: Nahuis. Adres: Generaal Smutslaan 206, 5021 XE Tilburg (Ingang Woonzorgcentrum Koningsvoorde nr. 208). Telefoon 013 – 8228114. Buslijn 1 (halte Trouwlaan). Zoek de route op: www.nahuis.org/contact >

Het Lotgenotencontact is een initiatief van NAH ervaringsdeskundigen in samenwerking met het NAHuis.