helpend bij zingevingsvragen

Wat een mooie start: de geestelijk verzorgers verbonden aan de Praktijk voor Levensvragen hebben sinds 20 januari dit jaar ruim 150 consulten kunnen aanbieden.

De Praktijk voor Levensvragen is op 20 januari 2020 officieel geopend. Het Brabants Dagblad publiceerde toen dit artikel > Hiermee hebben we veel potentiƫle klanten en verwijzers kunnen voorzien van informatie. De geestelijke verzorgers van de Praktijk voor Levensvragen hebben deze informatie inmiddels op maat en verdiepend verder aangeboden aan met name wijkverpleegkundigen, diverse huisartsenpraktijken in onze regio en zorggroep RCH. Op termijn zoeken ze ook nog andere verwijzers op, zoals welzijnsorganisaties en de KBO.

Luisterend nabij

Verheugd kunnen we melden dat de geestelijk verzorgers verbonden aan de Praktijk voor Levensvragen inmiddels ruim 150 consulten hebben kunnen aanbieden en dat dit echt voor veel mensen erg helpend is bij hun grote zingevingsvraag. De geestelijk verzorgers zijn luisterend nabij. Zij zijn er voor patiƫnten en families bij het verwerken van ziekte, verlies en afscheid nemen. Daarnaast ondersteunen ze mensen om weer opnieuw in hun kracht te komen door ze te helpen betekenis te geven aan de omstandigheden in het leven.

Meer informatie

Ben jij een verwijzer en wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Praktijk voor Levensvragen >