Tonny de Groot

Het bestuur van het Zorgnetwerk Midden-Brabant is verheugd Tonny de Groot per 1 januari 2021 te kunnen benoemen als directeur van het Zorgnetwerk Midden-Brabant (ZMBR). Tonny is geen onbekende aangezien zij nu al als interim directeur voor ons actief is.

Ook voor de regio is zij geen onbekende. De afgelopen jaren heeft zij als interim- en projectmanager voor diverse zorgorganisaties in Midden-Brabant vele opdrachten uitgevoerd en heeft zo de regio goed leren kennen. De ZMBR-bestuursleden zien in haar een ervaren, verbindende directeur die de nieuwe visie van het ZMBR ‘Sterke schakels: onze zorg’ gaat vertalen in concrete resultaten die bijdragen aan goede, afgestemde en betaalbare zorg voor mensen in Midden-Brabant.

Samen bouwen

“Het mogen werken in en voor een unieke netwerkorganisatie in de zorg met de focus op (innovatieve) samenwerking in de keten én met het sociaal domein, heeft mij doen besluiten te solliciteren naar deze mooie functie”, aldus Tonny. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in met Tonny de komende jaren verder te kunnen bouwen aan een netwerkorganisatie die het gezamenlijk aanpakken van de vraagstukken van deze tijd stimuleert en faciliteert.