Mirjam Heinsbroek

Via deze weg willen we onze nieuwe programmamanager van het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant aan jullie voorstellen: Mirjam Heinsbroek.

Mirjam is inmiddels gestart met inwerken in het Netwerk Palliatieve Zorg. Dat verloopt door de coronacrisis anders dan we normaal gewend zijn. Maar we zoeken zoveel mogelijk alternatieve manieren daarvoor. Op 1 juni aanstaande is zij volledig aan boord als nieuw lid van ons team. Hieronder stelt zij zichzelf alvast voor aan jullie. Wij heten Mirjam van harte welkom en wensen haar veel succes in haar nieuwe functie!
Veronique Holtmaat, directeur Zorgnetwerk Midden-Brabant

Even voorstellen

Voor velen in het netwerk zal ik een oude bekende zijn. Voor wie mij nog niet kent, vertel ik graag iets meer over mijn achtergrond en ervaring met palliatieve zorg. Als onderwijskundige en verpleegkundige heb ik sinds begin jaren negentig tal van functies vervuld in de regio Midden-Brabant op het snijvlak van zorgvernieuwing en opleiden. Vraag je mij welk thema de rode draad is in mijn loopbaan, dan is dat zonder twijfel de palliatieve zorg. Als pionier heb ik mogen werken aan de start van het netwerk Palliatieve Zorg in 2000 en vanaf 2001 de ontwikkeling van Hospice F. de Wind in Waalwijk. Op dit moment werk ik in het Jeroen Bosch Ziekenhuis als onderwijskundig adviseur en ben ik daarnaast werkzaam als programmamanager Transmuraal kijken, leren en doen voor de Zorgacademie Midden-Brabant.

Ik zie er enorm naar uit om vanaf 1 juni aanstaande het werk van Adriana de Graaff als programmamanager van het Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant te mogen overnemen. Daaraan voorafgaand zal ik hier en daar al kleine zaken oppakken en kennismaken met mensen. Het zijn bijzondere tijden waarin Covid-19 veel van onze tijd en energie in beslag neemt. Ik ben blij dat daarbij ook steeds meer aandacht is voor palliatieve zorg en dat ik daaraan mijn steentje kan bijdragen.
Mirjam Heinsbroek