Doortje Huizinga

Graag stellen we onze nieuwe teamcoördinator casemanagement aan jullie voor: Doortje Huizinga.

Doortje Huizinga is aangesteld als teamcoördinator casemanagement ter vervanging van Mirna Goesten die tot eind december 2020 deze functie heeft ingevuld. Doortje stelt zichzelf hieronder voor. We zijn blij dat Doortje het team komt versterken. Wij wensen haar veel succes met de samenwerking.

Kennismaking

Mijn naam is Doortje Huizinga. Op 1 februari 2021 ben ik gestart als teamcoördinator casemanagement dementie. Ik volg Mirna Goesten op, die 2 jaar geleden in deze functie is gestart. Vanaf 1 maart ga ik ook een aantal uren per week samen met Vera Snels als ambassadeur casemanagement aan de slag.

De afgelopen jaren heb ik als wijkverpleegkundige gewerkt en sinds een aantal jaren daarnaast ook als casemanager dementie. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om goede contacten te onderhouden met zorginstellingen (wijkverpleegkundige), huisartsen en hun praktijkondersteuners en WMO-medewerkers. Het samenwerken op regionaal niveau en het werken aan de best mogelijke zorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten spreekt me dan ook heel erg aan in deze functie bij het Zorgnetwerk.