De eerstvolgende bijeenkomst van de lotgenotencontactgroep voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en direct betrokkenen is op vrijdagochtend 25 oktober 2019.

Het doel van deze contactgroep is lotgenoten in contact brengen met elkaar voor herkenning en erkenning. Het lotgenotencontact is een initiatief van NAH ervaringsdeskundigen in samenwerking met het NAHuis. Het gespreksthema op 25 oktober is Leven met Hersenletsel (2).

Het leven verandert

Hersenletsel treft ook altijd de naasten. Niet alleen het leven van de getroffene verandert, ook voor naasten wordt het leven anders. Soms ingrijpend anders. De vorige bijeenkomst kwam dit al aan bod in het gesprek met Camiel en zijn vrouw Monique. Dit keer vertelt Hannie Wolfwinkel haar ervaringsverhaal als partner van Bert. Zij volgde vorig jaar de training Mijn ervaringsverhaal voor naasten. Ze vertelt wat het voor haar betekende om, na zijn opgelopen hersenletsel, naast haar man te blijven staan. Graag zien we jullie op onze bijeenkomst en nodigen we ook speciaal naasten van getroffenen uit om met elkaar van gedachten te wisselen.

Ervaringen delen

Wil je graag jouw ervaringen met hem delen, kom dan naar het NAHuis. Het adres is Generaal Smutslaan 206, 5021 XE Tilburg (Ingang Woonzorgcentrum Koningsvoorde nr. 208, buslijn 1 halte Trouwlaan). Klik hier voor de route > We beginnen om 10.00 met een kopje koffie en thee, de bijeenkomst zelf duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Als je al zeker weet dat je komt, meld het alvast via 013 – 8228114, dan kunnen we daar rekening mee houden.