De geestelijk verzorgers zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 8.30 tot 23.00 uur voor het aanvragen van een gesprek. Bel daarvoor met 013 – 462 87 30 of stuur een e-mail naar levensvragen@zmbr.nl

Miranda Vroon-van Vugt

Rust en tijd heb ik voor u, voor een gesprek over uw leven. Ik heb een katholieke oecumenische achtergrond en wil er zijn voor iedereen.

Archie de Ceuninck van Capelle

Ik ben werkzaam als geestelijk verzorger sinds 2002 en denk en voel met u mee. Brabants-Indische achtergrond, vader van drie kinderen.

Christel Leijten-Putters

Geloof, hoop en liefde. Warm, humor, betrokken, passievol, vertrouwen en open communicatie. Het gaat niet om de kaarten die je van het leven krijgt, maar hoe je de kaarten uitspeelt.

John Jacobs

John Jacobs

Samen met u op zoek naar ruimte waar ‘verlies-verdriet-vergankelijkheid’ gehoord, gezien en erkend worden. Kunst, J.-Chr. en Boeddhisme zijn rijke spirituele vindplaatsen.

Liesbeth Eijsbroek

Samen verder en ook alleen. Ik loop als het ware een tijdje naast u in uw leven maar weet ook wanneer de tijd is gekomen om afstand te nemen. Een (on)zichtbare naaste.

Marianne Merkx

Marianne Merkx

De ziel is de innerlijke kern van de mens, onzichtbaar en wezenlijk, het kostbaarste wat een mens heeft en ook het meest kwetsbaar. Wees lief voor deze ziel.

Marieke Schoenmakers

Zinzoeker, ervaring als geestelijk verzorger in de ouderenzorg en in het ziekenhuis. Nieuwe vormen van spiritualiteit interesseren mij. Muziek is mijn passie. Moeder van twee meiden. Actief blogger.

Marjolein van Roekel-Lambregts

Ik wil met hartelijke aandacht naar u luisteren en met u meedenken.

Herman Teerhöfer

Herman Teerhöfer

Zorg en aandacht voor levens- en zingevingsvragen, zorg voor het levensverhaal. Ruime ervaring als geestelijk verzorger in de ouderenzorg, in ziekenhuizen en in een hospice. Gespecialiseerd in begeleiding en scholing in palliatieve zorg, (oorlogs)trauma.

Mustafa Bulut

Mustafa Bulut

Ieder mens is in mijn ogen uniek en heeft een eigen levenspad. Als geestelijk verzorger kijk ik graag mee met het pad van de ander. Vanwege mijn dubbele nationaliteit (Nederlands, Turks) ligt mijn expertise in de interculturele zorg.

Michael Kolen

In dat wat is, samen het goede proberen te zoeken.

Daisy The

 

Ellen Nagtzaam

 

Ine Bertens

 

Jabin Schilling

 

Jeroen Kroese

 

Judith Vossebeld

 

Mart van der Burg

 

Paulien van Bohemen

Saskia van Driel