Het project eOverdracht gaat ervoor zorgen dat de overdracht van informatie tussen instellingen digitaal gebeurt. Zo komt de juiste info op het juiste moment op de juiste plek. Dat scheelt tijd en de verpleegkundige is eerder, beter en volledig voorbereid op de komst van de patiënt.

Het ETZ, Amphia, De Wever, Thebe, Het Laar en Mijzo hebben, met coördinatie van Zorgnetwerk Midden-Brabant, in augustus de subsidieaanvraag voor VIPP Inzicht ingediend. Lees hier het laatste nieuws >

VIPP inzicht betreft 2 modules. De VVT-instellingen doen mee met module 1, waarbij informatie ontsloten wordt naar de PGO van de cliënt. Module 2 betreft het digitaliseren van de verpleegkundige overdracht. Aan deze module nemen de ziekenhuizen en VVT-instellingen deel. Deze eOverdracht gaat ervoor zorgen dat de overdracht van informatie tussen instellingen digitaal gebeurt. Zo komt de juiste info op het juiste moment op de juiste plek. Dat scheelt tijd en de verpleegkundige is eerder, beter en volledig voorbereid op de komst van de patiënt.