Simpele universele afstandsbediening Seki Slim

Omschrijving product

De Seki afstandsbediening heeft maar weinig knoppen, daarmee wordt het eenvoudiger om de televisie te bedienen voor mensen met geheugenproblemen. Tegenwoordig zijn afstandsbedieningen niet meer zo simpel, er zitten vaak veel knoppen op voor functies die je niet nodig hebt om gewoon televisie te kijken. De knoppen op de Seki afstandsbediening zijn eenvoudig en groot weergegeven en er kan niet per ongeluk op een “foute” knop gedrukt worden, waardoor de televisie bijvoorbeeld ineens geen beeld meer geeft.

Hoe werkt het?

De afstandsbediening heeft 6 knoppen. 1 voor aan en uit, 2 voor volume harder en zachter, 2 om van kanaal te wisselen en nog 1 kleine knop. De kleine knop kan je instellen als mute (geluid uit) of voor AV (schakelen naar een andere bron)
De afstandsbediening moet ingelezen worden met de originele afstandsbediening.

Belangrijk om te weten

  • De gebruiksaanwijzing is niet in het Nederlands, op internet kan je wel de Nederlandse beschrijving vinden. (De instructie is in het Engels, Duits, Spaans, Portugees, Tsjechisch en Litouws.)
  • Je kan met de afstandsbediening alleen “zappen” langs zenders. Het is handig als de zenders die veelal worden gekeken achter elkaar staan.
  • De afstandsbediening is in meerdere kleuren te verkrijgen; wit, zwart, geel, rood, groen, donkerblauw, grijs, lichtblauw, roze.

Let op!

  • Je hebt de originele afstandsbediening nodig om de Seki in te stellen.
  • De afstandsbediening werkt niet bij Ziggo horizon en Ziggo dcr5012.

Prijs?

c.a. € 15,-

Wordt het vergoed?

Nee

Filmpje

https://www.youtube.com/watch?v=0Qi-BsFkgNg

Hoe verkrijgbaar?

Via internet zoeken op: seki slim afstandsbediening
www.bol.com
www.dementie-winkel.nl
www.geheugenwinkeltilburg.nl

Professional nodig bij het inzetten?

De afstandsbediening is in te zetten door een mantelzorger of professional die enige handigheid heeft met technische apparaten.