Sleutelvinder Esky 6 in 1

Omschrijving product

Met de sleutelvinder Esky 6 in 1 kan je 6 items of belangrijke spullen die je niet wil kwijtraken terug vinden. Het bestaat uit een kleine afstandsbediening dat werkt op baterijen. Daarnaast zitten er 6 tags bij die je kan hangen of bevestigen aan verschillende voorwerpen. Zoals je bijvoorbeeld je sleutels, afstandsbediening, handtas of …… Wanneer je op een van de 6 knopjes drukt van het kastje klinkt er een hoge piep uit de tag die daarmee verbonden is. Zo kan je op zoek gaan waar de piep vandaan komt en je verloren voorwerp terug vinden.

Hoe werkt het?

Bevestig de 6 tags A t/m F aan voorwerpen die je graag terug zou willen kunnen vinden. Dit kan met een bijgeleverd ringetje of een bijgeleverde plakstrip. Op de afstandsbediening staan ook de letters A t/m F. Naast de letters op de afstandsbediening kan je een sticker met een (bijgeleverd) pictogram plakken. Bijvoorbeeld: plak op de afstandsbediening naast de letter A een pictogram van een sleutel. En hang de tag met de letter A aan je sleutelbos. Wanneer je op de letter A druk hoor je uit de tag met de letter A een hoge piep komen.

Belangrijk om te weten

  • De 6 tags werken op knoopbaterijen (CR2)
  • Je kan de tags met de bijgeleverde plak strips of ringen bevestigen
  • Het geluid geeft 80 dB af, het is een hoge piep
  • Voorwerp moet maximaal 100 meter binnen het bereik zijn

Let op!

Er zijn verschillende varianten met kleuren of met letters. Let op dat je de variant koopt waar pictogram stickers bij zitten. Dit om verwarring te voorkomen. Anders moet je onthouden dat de kleur rood bij he tas hoort.

Prijs?

c.a. €50,-

Wordt het vergoed?

Nee

Hoe verkrijgbaar?

Via internet zoeken op: Sleutelzoeker Esky 6 in 1

www.dementie-winkel.nl

Professional nodig bij het inzetten?

De sleutelzoeker is goed in te zetten door een mantelzorger. De instructie die bijgeleverd wordt is duidelijk.