Webinar 30 november

Op donderdag van 12.15-13.00

Samenwerking tussen professionals die werken in het zorgdomein en het sociaal domein loont. Uiteraard voor de inwoners. Zij krijgen betere, afgestemde zorg. En ook voor de professionals: korte lijnen, efficiënter werken, elkaar over en weer inspireren... 

Redenen genoeg voor het Zorgnetwerk Midden-Brabant en de gemeenten in Regio Hart van Brabant om de samenwerking tussen deze 2 domeinen te blijven stimuleren. Dat doen we onder meer door de reeks succesvolle webinars ook in 2023 voort te zetten.

2023 is het derde jaar dat we thematische webinars houden over de samenwerking tussen het zorgdomein en het sociaal domein. Met succes, wat blijkt uit gemiddeld 80 tot 100 (terug)kijkers per keer en een gemiddeld evaluatiepunt van een 8! Deelnemers ervaren het als een gemakkelijke en laagdrempelige manier om kennis op te doen en ervaringen te delen: tijdens lunchtijd even aanschuiven voor 3 kwartiertjes en dan weer lekker geïnspireerd door met je werk of andere bezigheden.

Achter de schermen

Dit jaar zijn er 4 webinars op donderdag van 12.15 tot 13.00 uur: 23 maart, 6 juli, 28 september en 30 november. Welke thema's aan de orde komen en hoe we het precies inrichten? Daarover zijn we achter de schermen nog druk bezig. We informeren je daar ruim op tijd over in de volgende editie(s) van deze nieuwsbrief. Als jij een onderwerp behandeld wilt hebben of een interessante spreker, collega of organisatie weet, dan mag je dat zeker naar ons e-mailen!

Aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden via de button hieronder. Dan zijn de data alvast gereserveerd in jouw agenda.
Hopelijk zien we je tijdens de webinars

Aanmelden.