Bel het WEC: 088-1171067

Vanwege het coronavirus en op basis van regeringsbesluiten heeft ook het WondExpertiseCentrum (WEC) Midden-Brabant besloten om een aantal noodzakelijke maatregelen te nemen:

  • Onze wondconsulenten hebben tot en met 6 april geen direct contact met cliënten.
  • Het telefoonnummer 088-1171067 en e-mailadres wondexpertisecentrum@zmbr.nl blijven op werkdagen bereikbaar. Blijf vooral uw vragen stellen.
  • Zij ondersteunen de aandachtsvelders wondzorg in de teams via (maandelijkse) telefonische en digitale consulten.
  • We proberen de kwaliteit van de wondzorg in de regio te blijven waarborgen. Mogelijk dat enkele wondconsulenten gaan ondersteunen in het primaire proces van de aangesloten organisaties waar dat momenteel hard nodig is. Mogelijk reageren we daardoor iets minder snel dan u van ons gewend bent.

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met Monique Hameetman, programmamanager wondzorg.Iedere cliënt met een complexe wond krijgt de beste mogelijke wondbehandeling in de regio Midden-Brabant. De wondbehandeling is kwalitatief hoogwaardig, volgens de geldende richtlijnen, door deskundige medewerkers en onafhankelijk van de plek in de keten waar de cliënt zich bevindt. De dienstverlening vanuit het Wondexpertisecentrum Midden-Brabant speelt hierbij een belangrijke rol.